Over ons

Vooruitstrevend in installatiewerk

Modern vakmanschap, gestoeld op meer dan 120 jaar ervaring.

Welkom bij Beck & v.d. Kroef b.v. Sinds 1898 is ons loodgietersbedrijf professioneel actief met alle uiteenlopende facetten van ons eeuwenoude vak. Variërend van ambachtelijk lood-, koper-, zink- en leiwerk tot en met het ontwerpen en installeren van sanitaire installaties. Maar ook voor de meest moderne brandbeveiligingsinstallaties stellen wij elke veeleisende opdrachtgever tevreden.

Centraal in onze oplossingen staat de toepassing van de kennis en kunde van onze ervaren en uitstekend opgeleide medewerkers. Het resultaat voor u? Een optimale oplossing en prestatie. Conform uw eisen, budget én alle vigerende wettelijk eisen. Bedacht én uitgevoerd door een enthousiast team professionals, dat kwaliteit koppelt aan een rimpelloze projectbegeleiding. Beck & v.d. Kroef telt haar opdrachtgevers onder aannemers, W-installateurs, overheden, gemeenten, kerkbesturen en meer.

Specialistisch met sanitair installaties

Sanitair installaties realiseren wij van plan tot praktijk. Van eerste schets tot en met gebruiksklare oplevering. Vanuit de calculatie verwerken wij opdrachten op de werkvoorbereiding, ontwerp- en tekenkamer. Eigen projectleiders zien toe op een vlekkeloze uitvoering conform budget en planning. Alle onderdelen zijn daarbij in vertrouwde handen. Van hemelwaterafvoeren en riolering, waterleiding tot en met het sanitair zelf en de bijbehorende brandbeveiliging. Onze veeleisende opdrachtgevers vinden wij bijvoorbeeld onder kantoren, ziekenhuizen, zorginstellingen, scholen en winkels.

Heeft u een vraag?

Neemt u dan vandaag nog contact met ons op. U ontvangt altijd een antwoord waarmee u direct verder kunt.
Contact opnemen

Wij zijn per direct op zoek naar leerling en volslagen monteurs